Mimpi ngeri yang memenatkan..

Hi korang,

Malam semalam Sue mimpi ngeri..Mimpi berlari2 sebab nak kena bunuh..Haha...
Bangun2 nangis sbb dlm mimpi tu xdpt larikan diri dri pembunuh tu...

Bila terjaga,menangis mendayu2 sambil cuit2 suami...
Terus suami pusing n peluk daku...feeling save! ;p

Sebab dua tiga hari lepas mimpi ngeri and nangis2 jugak tp suami xsedar..Bila story kat suami yg kalau mimpi ngeri mmg nangis time bangun tu, baru dia paham...

Time bujang, bila mimpi ngeri, tertidor semula lepas dah puas nangis..
Tp tadi tertdor sebab suami peluk n pujuk2 sambil baca ayat kursi..hik3.. =D

Huhu..cengeng..tu la padahnya tidor xbasuh kaki kesan buat kerja di Lab smpai malam... =X

Dila's Solemnization (12/12/12)

12/12/12 sememangnya tarikh yg cantik dan mudah diingati...
Tarikh tersebut jugak adalah saat Dila, owner blog JOURNEY of c.h.e.n.t.a di ijab Qabul kan dgn pasangannya :)
Alhamdullilah...
Sue xdapat join majlis resepsi Dila hari Sabtu ni sbb nak berdesup balik Perak...
So, Sue dgn perasaan segan dan malu datang hari nikah Dila...
Mana xmalu nya...Dah la Dila dtg masa majlis Sue...Dila makan nasi minyak time wedding Sue...
Tp Sue dpt jumpa pengantin je...Akad nikah pun xsempat nak tgok memandangkan Sue mmg terkejar masa last week and this week...=.="....
Ampun Dila...Semoga perkahwinan Dila dgn yg tersayang diberkati dan dirahmati Allah...
Semoga bercinta hingga kesyurga :)

 Sempat amik gambar pengantin sebelum majlis akad nikah..Dila comey sgt..Gorgeous!!! :)

Sue & suami bersama pengantin :)



Pengantin di pelamin nikah..
pelamin sgt sweet okey~


Cendol 1 Muar...

Hye2...
Sue nak promote bisness ayah Sue ni..
Actually dah lama ayah meniaga cuma kedai baru ni baru je bkk balik due to some circumstances..

Cendol special




Sedia menerima tempahan untuk majlis perkahwianan,majlis cukur jambul atau segala macam majlis..
selain cendol ada jugak ABC yg len dari ABC biasa ^_^

If sesiapa nak rasa cendol ni,jemputla dtg ke kedai harian ktorg di:

Perkarangan Surau Kenangan Tg.Agas,Muar

Cendol 1 Muar ni mmg ISTIMEWA sbb ktorg guna bahan2 yg lain dari biasa..

Nak tau apa yg lain nya????

Meh la cube kat gerai kitaorg....baru korang tau rasanya :)


Sesiapa yg berminat untuk tempat bagi sebarang majlis, boleh la TELEFON ayah Sue:

Hj.Najib - 0126923377

 

I think I'm internet addict..

{=.="}
1. You spend more time with the computer than with people. Doesn’t matter if they are your family, your friends or random people you stalk at the mall – the first symptom of the problem is spending more time with the hunk of metal on your desk than with the people in your life.

If there are no longer any people in your life because you spend so much time online, then you really need to close your browser and book an appointment with a professional! A good start would be to use the paper version of the phone book.

2. You can’t abide by your own boundaries. Part of personal development is about setting and abiding by boundaries, which happens to be where most people fail when it comes to addiction. If you tell yourself you’ll only spend an hour online before playing with the kids and end up online until after they’ve gone to bed, you’re in trouble. This self-deception is a clear sign of internet addiction.

3. Lying to others about your computer usage. Number two was about self-deception – this one is about lying to others, particularly members of your family who you may have made deals with regarding your computer usage. Lying about your usage so you can stay on that “little bit longer” is a big, glaring warning sign.

4. Feeling unable to live without the computer/internet. If you feel you can’t go without the internet for more than a few hours, you have an internet addiction. “But I make my living online!” Ask yourself if you could do the work offline and then give it to someone else to execute online – such as writing an article on paper for an assistant or friend to type up and post. Can’t bear the thought of that one degree of separation for even a week? Not a good thing!

Likewise, anxiety when you’re separated from computers is a sign to watch for. I get like that when I leave my mobile phone at home – perhaps I’ve got a problem there!

5. Misguided spending on your computer. Did your hard drive just die and, despite the fact you couldn’t afford rent or Johnny’s daycare fees this week, you went out and bought a replacement? When the anxiety of having no functional computer demands money required for other expenses, it indicates a dependency.

** FuhhH...mmg rs stress xboleh lepaskan internet n laptop..kemana sahaja mesti ada..tp bukan bukan ape2 sgt pun..lagi2 bukak pg yg sama..FB, email walaupun hanya 

RELOAD..RELOAD..RELOAD

Alahai comelnye...

Alahai...malasnye nak buat sume keje..ni pun lari dari tanggungjawab jap...malas giler kot sekarang ni...rajinnye kejap2 je...husband dah bising...mana taknye dah la beliau duk jauh, mn leh nak pantau2 si isteri ni belajar...buat keje pun hanya di lab je...balik asrama, terbongkang tengok tibi..nasib bek ada TV card..atleast xde la daku termenung nengok dinding dan tingkap! hik3...

Owh ye...merujuk pada tajuk post ni...pe die yg comel sgt tu?? hah.... ni nak story ckit...

Masa mula2 kawen hari tu, dialog ini muncul..


Husband: Alahai, comelnye tanda BCG...
Wife: Hah?? ape yg comelnye? biasa je...Abg xpernah nampak tanda BCG ke? (of course sume org ada tanda BCG kan..)
Husband: Memang la..tapi BCG ya (nama manja saya..hehe) comel..smooth aje..bulat je..hehe
Wife: Lor..tgok abg punye BCG...(sesi check mengecheck)....
A'ah la..ya punye BCG memang comel..hik3..

 
Suami sy memang comel ;)

Footnote: Nowadays, Sue suke baca blog Dr Zubaidi..Bnyak giler kot info2 berguna..macam2..just name it! Post hari ni muncul pun sbb baru lepas bc 1 artikel dari blog Dr...
Jom melawat blog Dr Zubaidi...try la baca..mesti korang akn bookmark this blog like me! ;D

Announcement + accessories kawen


Since ramai yg email Sue gtau nak oder lace2 tersebut..

Ni Sue nak buat announcement sikit ni..

actually, bukan Sue yg jual....ni kawan Sue yg jual...
Korang boleh klik pada perkataan SINI tu ye....dalam entry Sue yg lepas
Title: Lai..lai..lai..BORDER LACE cantek yang murah!!!~
And 1 more thing yg Sue nak share yg cik eina jugak ada jual various pearls..
sgt gojes kaler2 die...
x caya tgok ni...





sue suke yg ini!! tp xtau lagi nak jahit kat mn..or maybe nak buat baju baru kot :)

For more infos, boleh ke link-->  INI

Our precious honeymoon...

Salam sume..

Maaf lama Su xmasuk blog....xbalas comment,x tulis post baru..
Lately sgt busy...
Busy dgn study lagi, busy dgn ulang alik jumpa husband..hehe...

Cite lapuk just nak share la ckit..
Our huneymoon yg akn ku kenang..
Even huneymun dekat je nun di Cameron Highland, tp ni 1st time spend masa berdua jauh ckit dari sesape yg dikenali..

Kenapa we all pilih Cameron??
  1. Dekat dgn kampung suami dimana tempt beliau kerja sekarang which is Kamunting,Perak..2 jam je kot dah smpai nun dikemuncak..
  2.  En suami dah laaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmaaaa ( menunjukkan mmg sgt lama) xmenjejakkan kaki ke sini..Sue g CH last masa belajar uni dulu..tu pun g dgn rombongan family je...
  3. Husband sgt susah nak dpt cuti lama...ni pun ktorg g hari minggu..uhuk2..so terpaksa la pilih tempat dekat2 aje


even tempat ni sgt comman org g, tp we all sgt enjoy!
even xde la huneymuun g jauh2,nek kapal terbang whatsoever tp ktorg spent lebih sikit untuk ke hotel bukan bajet..haha

lepas je abg balik keje hari jumaat tu, malam tu terus menapak ke CH...ktorg check in kat Century Pines Resort..Since ktorg nak honeymoon yg aman damai sejahtera, ktorg pilih untuk stay kat Tanah Rata..

Hotel ni sgt awesome! PR sgt bagus! bilik yg best! ktorg bt reservation thru call je.pastu g cash deposit kat Maybank ATM since Su ni mano la ado credit card...huk3...

Bilik mmg best..katil Super Deluxe..sgt lebar...sampai abg ckp nak beli katil mcmni bile dah duk sekali nnti..haha...pastu dlm bilik mandi ada long bath...Actualy ada 2 kawasan untuk mndi..1st is long bath second is shower...mula2 masuk bilik try ar check sume alatan samada berfungsi or tak...sekali bukak tang shower room tu xde air panas! dah la air bukan men laju..terlompat keluar Su dari situ sebab kemain sejuk..gGgrrrr~~

erm...moh le kt layan suasana bilik hotel ni dulu yerk :)

long bath-ada air panas

Sinki-ada air panas

Toilet(left) Shower(right)-both tak ada air panas

Katil super deluxe


ruang yg luas


siap bawak bekal lagi ktorg..

This is our supper for 1st night~ :D

Pemandangan dari balcony bilik pd pagi esoknya

Ladang teh Sungai Palas ( tempat shooting Ombak Rindu niee)

Kononnye nak minum air teh len dari yg len..
Cek order la Chamomile...konon nak beri ketengangan..
Amik ko! nak termuntah plak rasa..

Adoyai...org huneymun pun, org kilang sibuk menelepon..
xleh tgok abg senang tol


Kawasan yg sangat cantik~~
sangat sejuk~~
sangat nyaman~
Alhamdulillah :)

This is our hotel..wee~~

Oh ye, lupa nak habaq mai ni..
Kami tempah bilik Deluxe je..Tapi sangat la puas hati noo :D

p/s: overall 4.8/5..mana g 0.2 lagi??? kegagalan pihak hotel sediakan IRON bile pelanggan mintak due tu those VVIP H-A-K-I-M yg berkursus or whatsoever kat situ..WTH!!?? hotel cikai pun ada iron kat setiap bilik...oleh sebab those VVIP nak iron tu berada dlm bilik dieorg untill dieorg habis kursus buatkan aku pakai tudung makcik yg sama dari mula2 samapi CH sampai la turun dari CH.. -.- sadis~~

Aku suke pelamin ku


My DIY pelamin =)
Hai korang semueeee~~
Atas tu pelamin Sue..pelamin nikah,pelamin untuk amik gambor dan jugak pelamin rayeeee!~ hehe
Ku ingatkan pelaminku simple2 togel aje berdasarkan lakaran asal mcm kat dalam entri sebelum ni..
rupanye2 grand plak...
mcm pelamin tunang org zaman sekarang nie.. :)

Bukan nak memuji diri tp sume kata pelamin ni cantik,simple.. "less is nice"
ramai ingat tempah dgn org bridal..
bila mak gtau yg Sue buat sendiri, ramai xcaya..

Time nak pasang pelamin ni, mak Sue bising sebab mak kate mcm pelamin budak2..-.-"
mana tak nye pelamin pakai kertas,colourful plak tu...
Bile makcik2 puji sbb tgok gambar raya baru mak boleh terima..hehe..comel la ibu ni :) muahhh!!!

yang sewa dgn bridal cuma stage,sportlight n kerusi aje..yg len sume Sue DIY sendiri,siap dgn pasu2 tepi pelamin tu...

kalu tempah cam sayang sgt tgok pelaminku musnah....sedangkan pelamin yg Sue buat sendiri ni Sue sayang sgt2 nak bukak smpai kate kat mak

"Ibu, boleh x kita xyah bukak pelamin ni sampai bile2??"

hehe..

meriah u pelamin i =p
I love my dais!!!

Meh sini Sue story ckit~ :
  1.  kain jersey white pearl tu Sue beli 7meter.. jgn kata rugi eh sbb adik beradik I ada 4 org yg xkawen lagi u..sume boleh pakai sebab kaler ni kan kaler universal =p
  2.  kain chiffon 2 ton murah beli kat jakel...last minit!! hehe..mahal lor...RM6.30 semeter..beli 2 meter..
  3.  Paper lantern beli kat eva from Paper Lantern N' Boxes... perfect service and nice PR! recommended :)
  4. alas stage tu pakai kain ropol ape entah yg mak beli kat IKEA...kain yang boleh merenggang then mmg muat untuk stage yg sebesar itu :) hehe
  5. Tepi2 stage tu ada lampu colourful yg comel. Sue ada story dlm entry INI..my OP, cik dayang suke sgt dgn lampu tu..hehe..Die amik gambar cincin kawen kat lampu tu..mmg sgt cantik!!

  6. Pomander ball tepi pelamin tu Sue buat pakai crepe paper..Dah lama sgt Sue buat..Sue buat mcm b2b Dila buat untuk pelamin tunang die...makcik2 sue xcaya itu adalah kertas!! sgt gigih buat pomander ball tu malam2 kat bilik hostel..hehe

sape kate pengantin xrmampu buat mcm org bridal buat??
faktor barang and alatan yg terhad bukan faktor penghalang if bakal b2b sume ada keyakinan n kerajinan!~ hehe...

 Till then~~
Selamat men"DIY" bakal2 pengantin comel sekalian ye....

My bestfriends..
Hope our friendship till Jannah!~ InsyaAllah
Footnote:
Thanks tu my twin, cik Shana Ana sbb bantu hambe menyiapakan pelamin idaman hambe...
aku sgt2 menghargai jasa ko tolong aku..t ko kawen, aku sponsor ko ye..kalu setakat kad kawen n pelamin tu, no hal punye,,insyaAllah :)


Tips memudahkan perjalanan majlis kahwin

* mode: dengar lagu Muara Hati....romantiknyerrrr ^_^ *

Salam semua...

Tetibe Sue rasa nak share tips untuk bakal2 pengantin kita...Tips yg simple tapi SANGAT penting! =D

Tips bagaimana majlis perkahwinan dipermudahkan Allah...segala persiapan ke arah majlis perkahwinan kita tu semua lancar dan insyaAllah tak ada masalah..

Guess what??
org kata hari majlis pengantin sgt penat, tp Alhamdulillah Sue sgt la tak penat,majlis berjalan lancar, ramai sgt tetamu padahal jemputan lebih kurang 1000 aje,makanan licin, balance doorgift pun ckit....lepas je makan beradap, Sue amik gambar dlm rumah, terus keluar untuk beramah mesra dgn tetamu,jumpa kawan2, salam jiran2...

Pengalaman Sue buat start buat preparation adalah lebih kurang 7 bulan sebelum majlis...Dengan sibuk projek lagi, dgn bz menjual baju baby lagi (dulu punya keje tambahan)..
tp Sue manage untuk handle semuanya sendiri di tmbah dgn bantuan adik2...parents Sue hanya settle segala jenis khemah,segala jenis makanan,homestay, jemputan imam dan edaran kad kawen..yg lain sume Sue settle sendiri,hias sendiri, DIY sendiri..Adik2 masing2 jauh belajar tp dekat2 majlis nasib baik twin Sue dah habis belajar..boleh la bantu ckit2 keje Sue yg terbengkalai tu...

So, nasihat Sue just be cool,relaks, xperlu gelabah rasa itu xsiap ini xsiap...
Sini Sue guide korang ckit mcmana Sue handle majlis Sue..
  • Selalu berdoa setiap kali lepas solat supaya Allah mempermudahkan kita mendirikan majlis..Doalah sebaik2 doa insyaAllah Dia akan perkenankan sbb kita kan buat benda yg baik...Kalu mampu, setiap kali solat baca Yassin...Sujud terakhir tu mintak doa apa yg dikehendaki..
  • Amalkan baca Surah Insyirah/Alam Nasyrah..sini Sue sediakan kelebihan ayat ni...Ayat ni nenek Sue suruh sentiasa amalkan setiap kali memulakan sesuatu kerja..Alhamdulillah,Sue amalkan dari sekolah menengah lagi..memang menakjubkan kelebihannya...ayat ni ayat mempermudahkan kita melakukan sesuatu..Sue baca sebelum start enjin kereta..Alhamdulillah,senang pemanduan, mudah dapat parking,mudah segalanya la...try la ye ;)
  • buat list apa yg kena buat...terpikir aje terus jot down..xmau tunggu2 lagi...buat list yg simple tp lengkap...pada pandangan Sue, senarai semak yg berlambak kat tenet ni mcm menyusahkan..membuatkan majlis perkahwinan tu jadi rumit..sebenarnye simple aje...percayala cakap Sue ni ;)
  • Jagalah hubungan kita dgn org sekeliling kita...ermmm,nampak mcm xde kena mengenakan?? tp ada sebenarnya....nampak simple tp banyak kelebihannya..bila kt buat baik dgn org sekeliling kt iaitu parents, adik2 beradik,jiran2,kawan2,cikgu2, anak yatim,peminta sedekah, insyaAllah Allah akan mempermudahkan lagi urusan kita...Sebab dalam kita tak sedar mereka2 ini lah yg akan mendoakan majlis kt dan juga perkahwinan yg bakal kt bina nanti....
rasanye itu je kot...Simplekan??
Tapi percaya la, ia sgt2 membantu melancarkan majlis si cantik semua...
InsyaAllah semua bakal2 pengantin yg baca blog Sue ni, Sue doakan majlis awk2 semua mendapat barokah darinya dan semoga Allah memudahkan persiapan dan perjalanan majlis awk2 semua..
ameeennnn =D

Nikah moment..*weee~~*

Salam korang semua....
Esok bermula la tugas Sue sebagai pelajar...jauh dari suami..belajar berdikari as a wife =) * be positive ;)*

2 hari lepas Sue dah terima DVD video akad nikah dari abg wira...ingat lagi tak Sue cita pasal promosi dari abg Wira kat POST SINI????
Sebelum tidor sue nak share hasil kerja abg wira dari WIRA | VISUALS...

Ni video akad nikah Sue...sgt syahdu bila tgok...tak sangka dalam sekelip mata Sue menjadi isteri kepada Encik Asrul kt ;) *love u abg*

Video abg wira mmg perfect sama seperti video2 sebelum ni..boleh tengok kat page WIRA | VISUALS...

Dah2..jgn banyak sgt celoteh ye Pn Sue =p
Ape2pun abg wira mmg mantop! =) PR pun mantop..sharp on time smpai umah Sue..hehe... TQ abg wira =D

Moh le kt tengok majlis akad nikah Sue..weeee~~


...Lagu ni Sue tujukan untuk Encik Suami...


You're the reason I believe in love
And you're the answer to my prayers from up above
All we need is just the two of us
My dreams came true because of you

From this moment as long as I live
I will love you, I promise you this
There is nothing I wouldn't give
From this moment
I will love you as long as I live
From this moment on

I ♥ u abg ㋡

Ya syg abg sepenuh hati kerana Allah...
Walaupun kt still tak honeymoon lagi, i don't mind..
sbb bagi ya setiap saat berada disisi abg adalah honeymoon kt..
Walaupun kt honeymoon kat Kampung Dew,Semanggol,Perak which is rumah abg, ya xkisah asalkan ada disisi abg,memahami abg dgn lebih dekat lagi...belajar kegemaran abg,kesukaan abg,dengar masalah kerja abg bila abg balik kerja,urut abg bile stress dgn kerja....

I'm happy doing all this things to my love! ✖‿✖

Mungkin kt dah kenal hampir 4 tahun, but now setiap hari ya belajar untuk tahu mengenai abg melalui mak...
Even abg tinggal ya kat rumah sbb g kerja (--), ya happy tunggu kat rumah.. rasa mcm housewife plak ;)
lepas ni tak tahu la bila lagi nak balik jumpa abg, layan abg dgn proper... (_)

Walaupun kt berjauhan sebab lepas je grad, kt dah mula berjauhan,hanya telefon je buat kt dekat..time sebelum bertunang dan semasa bertunang ya mampu duduk jauh xjumpa, tapi bila dah kawen ni, ya kesian kat suami ya...ya xdpt jaga suami ya mcm isteri2 lain jaga suami diaorg...

Tapi xpe kan abg...redha abg sentiasa bersama dgn ya untuk ya study habiskan my phD... Redha Allah dalam kehidupan ya adalah melalui redha abg terhadap ya... That's the reason kenapa i chose to get married while I'm still studying!
ya doakan abg sihat2,ceria2 aje kat sini di bawah jagaan mak and ayah :|


## Love u syg ♥..next week akn bermula la era PJJ kita..Hopefully xrasa la PJJ sgt..huk3



Baju bertandang=baju impian/baju cita^2

Haha..
panjang bebenor tajuk entry..
Alhamdulillah..Selesai sudah majlis kedua2 belah pihak...
Lepas ni tumpu pada family n study plak.. Chayok22!!
Just nak share baju bertandang Sue sebelah Kamunting,Perak ni..
Design yg Sue dpt dri Majalah..
Akk bridal ni mmg terer sbb dia dpt jahit ape2 aje fesyen,,tunjuk aje design/gambar bajunye..insyaAllah settle =)
Beliau awesome n mabeles sbb dpt jahit baju ni dalam waktu yg singkat,murah dan menepati citarasa Sue yg banyak songeh ni..

Guess what???
Total cost baju ni cume RM220 !!
Siap dengan jahit dress, beads,pearls and 3D flowers....
Baju hak milik SDN.BHD n boleh pakai sampai bila-bila...
Overall memang puas hati...
-Baju akk bridal kat Bagan Serai yang buat..
-Veil sue buat sendiri...
-Mekap kat bridal Kamunting..

Semuanye AWESOME!!!!

Jom tengok same x baju bertandang dengan baju cita2 Sue..hehe
Next entry Sue up gambor2 yg len...
Hanya Gambar n cite2 penting aje...
Mana tau dapat idea untung B2B yg lain kan? =)


## Ada sesape berminat nak sewa veil kuning itu?? hehe

2nd entry: Makan beradap


Salam all..

Hari ni Sue akan balik Muar...lebih kurang seminggu berada disisi suami balik kg melawat pakcik sedara sakit, baik turun bus, balik Kamunting tolong uruskan hal2 kecik belah sini, hari ni sue akn pulang ke ganggang..huk3...nnti lebih kurang 2minggu lagi baru majlis bertandang....Sue akn start masuk lab this week...

Enough with my sad story..hehe =.=
Jom tengok gambar2 majlis sue untuk makan beradap...
seperti sudah sedia maklum Sue xde majlis bersanding..pelamin yg sue buat pun hanya untuk ambil gmbar..Syukur alhamdulillah, majlis really2 smooth..Habis akad nikah lebih kurang pukul 11.30..pastu ambil2 gambar lepas nikah terus capai kasut ikut pintu belakang rumah untuk ke kedai gunting ayah yg terletak di hadapan taman Sue...

Haha...lawak2 memang lawak..agak xteratur ckit dengar tapi percaya la...keadaan sgt teratur masa tu.. Thanks Allah ;)

Kat kedai gunting ayah cuma sauk tudung..sue request tudung tutup dada macam Irma Hasmie tunang..Kak salina berjaya lakukan!! Sue suka sgt...Semua family, kawan2 ckp baju n tudung Sue gojes..Thanks kak Salina!!!


12.30pm sharp Sue dan suami naik kereta abg Sue untuk ke lorong rumah bagi majlis berarak...perasaan Sue masa ni sgt happy..sbb dpt introduce suami dan family in law kat jiran2 dan kawan2 :) Sue dan suami berarak terus ke meja beradap..Yess! :) makan beradap pukul 12.30pm sbb Sue nak make sure majlis dah tamat bila azan Zohor...

Majlis makan2 tamat lebih kurang pukul 1pm..Alhamdulillah..Thanks Allah :)
Lepas tu terus masuk ke dalam rumah bagi sesi bergambar...

Selain dari majlis yg lancar, Sue bersyukur sgt2 sbb dpt majlis idaman Sue..Sue idamkan majlis dimana pengantin kongsikan kegembiraan dengan jemputan..Sue dan suami akan jumpa jemputan2 Sue dan salam mereka...And I made it :) Alhamdulillah....Dengan pakai baju pengantin, heret suami kehulu kehilir supaya dpat jumpa 4 eyes dgn kawan2, cikgu dan jiran2...

"Oh Allah..you made my wedding day the most fantastic day for me..Thank you Allah..."
walaupun majlis nampak xberapa ramai (yg Sue perasan) tp sebenarnya jemputan sgt ramai yg sudi dtg majlis Sue...smpai xcukup makanan padahal Sue dah bajet lebih..Alhamdulillah...Semua yg datang mendoakan perkahwinan Sue..

Jom tengok gambar plak :)Semua gambar x edit tau...Gmbar edit tunggu Sue amik dari OP yg sgt gojes dan mantoppppp :) Sue suka apa yg Sue rancang dan pilih..so Sue suka sgt gambar2 yg dayang amik time majlis Sue ditambah dgn sifatnya yg ceria dan sabar dgn karenah pengantin..hehe..maaf dayang... Sesapa yg menjaga batas2 pergaulan masa majlis perkahwinan bolehla pilih dayang comey :) hehe