Kad kahwin edisi murah

Salam~

Ingat lagi x yang su nak cari supplier yang paaaaaaaling murah kat entri lepas? ingat? xingat sila tekan sini laju-laju ^_^

Su dah jumpa dah....Actually, su bercadang hendak mendesign sendirik, mencetak sendirik, menghias sendirik dan mengedar sendirik( errR, xkot, xmampu nak edar sorang2..hehe)..
Su nak guna doilies paper.TAPI doily paper ni bukan murah kan???? ada yang jual untuk 100pcs/pack ada yang jual 250pcs/pack...oleh sbb su nak buat dalam kuantiti yang BANYAK sbb su akan buat untuk kedua2 belah pihak..

percaya atau pun tidak yang su dapat buat kad kawen dengan bajet lebih kurang 27sen sekeping !! siap dengan printing...kata nak low budget..so, kena la pandai goggling ;p

percaya lah~~
* sila nyanyi macam lagi siti-Percayalah okay kawan2..hehe*

Tapi su xleh beli lagi barang2 tu sume...kena confirm dengan usaha sendirik dan yakinkan dengan semua orang..
dah present kat ibu and ayah pasal proposal ni...diaorg setuju je..hehe..

nnti dah beli, su akan gtau berapa su dapat harganya okay..
Stay tune~~

No comments: