Eloo..eloo...

Assalamualaikum semua..

Blog ni su gunakan untuk story perancangan wedding kami.
Oleh sbb su sangat suka dgn En GOOGLE ^^, so ape2 yg su jumpa through goggling aka research akan su kongsi kat sini..

First of all, su bercadang buat majlis kami as simple as possible ++ as affordable as we can ;)

Al maklum la, su ni belajar lagi and Mr.Engineer dah keja..nak kata lama, xde la lama mana..adalah dekat 2 tahun..Oleh sebab hanya sorang je yg bekerja, so kami sedaya upaya limit the bajet..hehe..
Actually, tarikh tepat belum ada lagi bila majlisnya.Tp insyaAllah tengah tahun depan..
So, xde la lama mana lagi kan?? Hopefully sempat la buat preparation semuanya, insyaAllah...

Semoga segala yang dirancang dapat berjalan lancar dan diredhai olehNya :)

No comments: